Kullager Service är sedan 1998 ett helägt familjeföretag som styrs av Bengt Dahlberg och hans döttrar Maria Mazouch och Sabina Dahlberg.

 

Bengt Dahlberg har många år inom kullagerbranchen. 1947 började han som springpojke bara 14 år gammal. Då hade hans far Evald Dahlberg jobbat med att sälja kullager sen 1926. Bengt avancerade från springpojke till inköpare för att avsluta sin karriär som försäljningschef. Då startade Bengt firman Kullager Service i Västerås AB  ihop med INA Nållager men sedan 1998 är Kullager Service ett helägt familjeföretag.

 

Vi är idag istället återförsäljare åt Schaeffler Sverige AB som har varumärkena INA och FAG. I och med vår uppkoppling mot Schaeffler både i Stockholm och Tyskland så kan vi ge snabb service angående lagerhållning samt direktleveranser till kunderna, om de så önskar.

Vi har även ett eget stort lagersortiment hemma på hyllorna där vi har kullager, koniska rullager, sfäriska kullager med hylsor, nållager, huslager, insatslager, kulbussningar, axlar, skenor, tätningar, o-ringar, manschetter, billager samt mycket, mycket mera.

 

Vi levererar det våra kunder vill ha, även udda lager och fabrikat. Servicen till våra kunder kommer alltid i första hand och därför har vi även jour dygnet runt för dem.

 

      Kullager Service i Västerås AB

 

   Telefon: 021-149590            Fax: 021-147772

 

  Jourtelefoner: 070-6080702 eller 070-6080430